De essentie van Marseille per ebike

Bezoek 3 must-see plekken in Marseille in minder dan 2 uur tijdens een spannende begeleide elektrische fietstocht. Het Palais du Pharo, de Vallon des Auffes en de Notre Dame de la Garde zullen geen geheimen voor je hebben.

  • Majestueus uitzicht op de oude haven in het Palais du Pharo
  • De authenticiteit van de haven van Vallon des Auffes
  • Het 360° uitzicht over Marseille vanaf de Notre Dame de la Garde
  • Commentaar van uw lokale gids.
  • Het uitzicht op het Chateau d'If en de Frioul-archipel
  • De Kennedy Corniche "de langste bank ter wereld" (optioneel)
Inbegrepen

Vélo électrique
Casque
Guide sympa

Niet inbegrepen

Pourboires
Assurance personnelle

Mee te nemen

Lunettes de soleil
Chaussures fermées
Assurance personnelle
Veste coupe vent en cas de vent et entre novembre et mai.

Deelnemerde 2 à 10 personnes pour 1 guide.
Belangrijke informatie

Aucun retard ne sera malheureusement toléré.
Attention : Si commande de dernière minute moins de 24h avant, contactez le +33 782 007 347 (whatsapp/iphone) pour vérifier la disponibilité du guide demandé. Aucune compensation autre que le remboursement de la commande ne pourra être demandée.

Meer informatie

Na een korte briefing over het omgaan met fietsen, gaat u naar het Palais du Pharo.Je gids vertelt je historische en anekdotische feiten over de stad Marseille voor een prachtig uitzicht op de oude haven.De Vallon des Auffes met zijn vissers die hun netten strippen, zijn natuurlijke zwembad en zijn FONFON bouillabaisse-restaurant zullen u verleiden met zijn authentieke charme.Notre Dame de la Garde zal een beetje verdiend moeten worden na twee woonwijken van Bompart en Vauban te hebben doorkruist.De kleine inspanning tijdens de beklimming zal snel worden vergeten, want het uitzicht vanaf daar is adembenemend.Deze tour duurt minder dan 2 uur over 10 km, afhankelijk van de snelheid van de groep zijn er andere stopplaatsen mogelijk, zodat we door de Kennedy Corniche en het weelderige uitzicht op de zee kunnen gaan.Als je wilt, is het misschien mogelijk om je reis nog 1u30 met je gids in de stad voort te zetten om andere monumenten en niet te missen plaatsen te bezoeken.

De rondleiding wordt in het Engels gegeven.

vanaf
€ 32,00
Voorkeursdatum kiezen en activiteit boeken.