Calanques cruise-excursie per Ebike

Begeleide rit van de oude haven naar het Calanques National Park per elektrische fiets, een onvergetelijke dag!De hele kust van Marseille is niets anders dan blauwe schoonheid! Vertrek vanuit de cruisehaven van Marseille.

  • Uitzonderlijk uitzicht op het Palais du Pharo
  • Bezoek aan de Auffes-vallei, met zijn vissers en zijn Bouillabaisse-restaurant
  • Bezoek van Onze-Lieve-Vrouw van de Wacht
  • Loop over de Corniche Kennedy
  • Toegang tot het nationale park Calanques
  • Bezoek aan de Calanque de Callelongue
  • Bezoek aan het Borélypark
  • Picknickstop of restaurant
  • Zwemmen stoppen
  • Een wandeling in het bos
Inbegrepen

Electric bicycle
Helmet
Many stops

Niet inbegrepen

Lunch
Personal body insurance

Duur7 Uren of 6 Uren
Mee te nemen

Swimming suit

Closed and flat shoes

Deelnemer8
Belangrijke informatie

Guest must know how to ride a bicycle on road with cars trafic.
Guest must have no medical issue (knees, heart, back)
No pregnant woman.
Please note: if you order last minute (less than 24 hours before), contact +33 782 007 347 (whatsapp/iphone) to check the availability of the requested guide/language. No compensation other than reimbursement of the order may be requested.
You Must Know how to ride a bike near cars.
You must be under 70 years old.

Meer informatie

Hier is een onvergetelijke dag die begint om 9:15:Aan de voet van uw schip wacht een chauffeur op u. dan, beginnend bij de oude haven, begint u het bezoek met een stop bij het Palais du Pharo met een prachtig uitzicht over de stad. Je gaat verder door de Vallon des Auffes, een kleine haven met zijn vissers en zijn FONFON bouillabaisse-restaurant!Begin aan de klim naar de Notre Dame de la Garde die je (een beetje) zult moeten verdienen. Vanaf daar wacht u een 360¨ uitzicht over de stad. Neem de tijd om de basiliek te bezoeken.Daal af naar de Corniche Kennedy, om de stranden van Prado, de haven van Pointe Rouge, de val van Montredon naar het "einde van de wereld" over te steken: de Calanque van Callelongue slingert tussen de rotsen... fantastisch.Het is tijd om te stoppen om te eten in het visrestaurant (of anderen) of op het strand en een bad te nemen (zonder toezicht maar zo verfrissend!)De terugkeer zal zijn door een landelijk bos, Parc Borely en het Vélodrome-stadion dat dierbaar is voor de inwoners van Marseille!Je gepassioneerde en fascinerende gids zal je uitleggen waarom hij/zij ervoor koos om hier te wonen! en wie weet wil je dat wel? ... in ieder geval om erop terug te komen!

Het bezoek zal in het Engels plaatsvinden.

vanaf
€ 84,00
Voorkeursdatum kiezen en activiteit boeken.